Gönderdiğimiz her bildirim e-postasının altında bir bildirim tercihi bağlantısı bulunur. Bağlantıya tıkladığınızda açılan sayfada, onay düğmesine basarak:
- Yalnızca o e-postanın konusundaki bildirimlerden,
- Ya da isteğe bağlı tüm e-posta bildirimlerinden
çıkabilirsiniz. E-posta uygulamanızın sunduğu "abonelikten çık" seçeneği de aynı şekilde çalışır.
Çıktığınız bildirimleri istediğiniz zaman Ayarlar › Bildirimler'den yeniden açabilirsiniz.