Üyeliğinizi Ayarlar › Güvenlik sekmesindeki Üyeliği iptal et bölümünden kendiniz kapatabilirsiniz.
- Ayarlar › Güvenlik'i açın ve Üyeliği iptal et bölümüne gelin.
- İsterseniz ayrılma nedeninizi yazın (en fazla 500 karakter). Görüşünüz bizim için değerlidir.
- Onay için kutuya büyük harflerle SİL yazın ve onaylayın.
Hemen ne olur?
- Tüm cihazlardaki oturumlarınız kapatılır.
- Profiliniz, ilanlarınız ve hizmetleriniz sitede görünmez olur.
- Kimse size mesaj gönderemez.
Sonrasında
Hesabınız hemen tamamen silinmez; yasal saklama süresi boyunca kapalı olarak tutulur. Bu süre içinde fikrinizi değiştirirseniz hesabınızı yeniden açabilirsiniz. Süre dolduktan sonra kişisel verileriniz silinir ya da anonim hâle getirilir.